Bitcoin kopen bij de ING bank – Leer Crypto kopen via ING

Wil je voor Bitcoin kopen ING bank zelf binnen wandelen? Dat is helaas niet mogelijk.

Er zijn echter manieren om met je ING rekening op andere plekken bitcoins en andere crypto aan te schaffen.

We helpen je op weg! Lees hier hoe je met je ING rekening in Bitcoin en andere cryptovaluta kunt investeren. 

Klik hier om direct door te gaan naar het stappenplan om bitcoins te gaan kopen met je ING rekening.

Waarom geen Bitcoin kopen bij ING bank zelf?

Dus, je wilt jezelf in de spannende wereld van Bitcoin storten? Dat is geweldig! Maar voordat je naar de ING bank rent om je eerste Bitcoin te kopen, er is iets wat je moet weten. De Nederlandse bank ING is geen cryptobeurs, dus ze verkopen geen Bitcoin. Surprise!

Maar niet getreurd, ze kunnen nog steeds een rol spelen in je Bitcoin-avontuur. Ze zijn namelijk de perfecte brug tussen je traditionele geld en je toekomstige digitale munten.

Met je ING rekening bij de ING bank zelf kun je namelijk geld storten naar je crypto account. Dit doe je door middel van bijvoorbeeld iDEAL, of je ING creditcard. 

Maar hoe krijg je zo’n crypto-account? Volg ons eenvoudige stappenplan hieronder en je wordt direct eigenaar van Bitcoin!

Beste alternatief om bitcoin te kopen via je ING rekening

Bitcoin kopen via ING is eenvoudig mogelijk. Volg de vier simpele stappen hieronder. Zo kun je via de ING bank alsnog bitcoin en altcoins kopen en verkopen:

Bitcoin kopen ING rekening

Benodigde tools:

– Een ING rekening
– Een desktop, laptop of mobiel apparaat

Stappen om bitcoin te kopen met ING:

Registreer icon
1. Meld je aan

Registreer jezelf bij een crypto exchange die jouw ING-rekening accepteert voor stortingen, door middel van bijvoorbeeld iDEAL. Kies voor een veilige en betrouwbare Nederlandse broker als Bitvavo.

Verification icon
2. Verifieer je gegevens

Upload een rijbewijs, paspoort of ID-bewijs om je identiteit te verifiëren. Verifieer daarnaast je woonplek met een bewijs van adres.

deposit icon
3. Stort Bitcoin met ING

Kies voor de ‘Storten’ optie. Selecteer iDEAL en kies voor ING. Vul het bedrag in dat je wilt storten en klik op doorgaan. Doorloop alle stappen, totdat je balans is bijgewerkt. Je hebt nu euro’s op je account om mee te handelen.

receive bitcoin
4. Koop Bitcoin

Staan de euro’s in je balans? Dan kun je nu officieel Bitcoin beleggen met het het geld van je Rabobank rekening.

Direct Bitcoin kopen met iDEAL bij Bitvavo

Op zoek naar een betrouwbare broker om met ING via iDEAL bitcoin te kopen? In dat geval raden we Bitvavo aan. Deze crypto exchange is geregistreerd bij De Nederlandsche Bank (DNB) en wordt volledig gecontroleerd door de Nederlandse wetgeving. 

Dit maakt Bitvavo een superveilig en betrouwbaar platform om te handelen. Naast ING, kun je hier ook met alle andere Nederlandse banken handelen. Denk hierbij aan Bitcoin kopen via Rabobank of ABN-AMRO. Beide geen probleem!

Beginnen met het kopen van Bitcoin via je ING rekening met 0% transactie fees?

Klik dan hieronder op ‘Bitcoin Kopen‘.

Snel antwoord op de meestgestelde vragen

Voor het gemak hebben we de meest gestelde vragen over bitcoin kopen met ING hieronder verzameld en beantwoord.

Conclusie: Kun je bitcoins kopen bij de ING?

Het is zeer eenvoudig mogelijk om bitcoin en andere cryptocurrency te kopen met je ING-rekening. Je moet alleen 5 minuten de tijd nemen om een account bij een broker aan te maken. 

Het gemakkelijkste is als je de broker Bitvavo pakt met iDEAL. Bij deze crypto exchange heb je ook de mogelijkheid om andere goed presterende crypto’s, zoal als Binance Coin en Ethereum te kopen. 

Naast Bitvavo zijn er uiteraard nog andere brokers waar je met ING Bitcoin kopen kunt. We geven hier enkel een goed voorbeeld.

Neem bijvoorbeeld een kijkje op onze pagina met beste crypto exchanges Nederland om zelf de beste keuze te maken aan de hand van jouw wensen!

Houd er wel rekening mee dat er in sommige gevallen kosten verbonden zijn aan het kopen van Bitcoin via een broker. Deze kosten kunnen variëren en kunnen bestaan uit transactiekosten, koersopslagen en andere kosten. 

Het is verstandig om brokers goed te vergelijken voordat je besluit om bitcoin te kopen. Bij Bitvavo handel je met 0% fees van je ING naar je cryptoportfolio.